maanantai 9. joulukuuta 2013

Työssäoppiminen ja tutkiva-projekti !

Olin tuossa 14.10 - 5.12 työssäoppimassa päijät-hämeen keskussairaalan osastolla 42. Siellä on ortopedia- ja plastiikkapotilaita :) osasto oli kiva ja alkukankeuden, ahdistuksen ja jännityksen jälkeen tuntui todella kivalta olla siellä töissä :) olisin voinu jopa jäädä sinne töihin valmistumisen jälkeenkin, joka muuten on parin viikon päästä edessä ;) mekkokin on jo hommattu ja odottaa vaan päivien etenemistä !

Harjotteluun lähtiessä koulussa puhuttiin tutkiva-projektista, eli teknologian käyttämisestä työssäoppimisen tukena. Aluksi olin todella innoissani ja odotin innolla koulun tarjoamia ipadeja!! Mutta kun harjoitteluun pääsin ja kerroin projektista, sain osakseni jäisiä katseita ja ikäviä kommentteja.

Kun opettajalta tuli lappu ja sain ipadin käyttööni, alkoi lyyti kirjoittaa. Ohjaajat alkoivat leppyä kun huomasivat että hoidan hommani, vaikka kuulunkin projektiin ja käytän laitetta vain kun muuta tekemistä ei ole.

Ja siis asiaan, mitä tein ipadillä harjoittelussa:
1. Etsin tietoa netistä (kuten tietoa sairauksista, lääkkeistä ja eri toimenpiteistä).
2. Otin kuvia laitteista ja tarvikkeista.
3. Kirjoitin näyttösuunnitelman ja arvioinnin.

Lisäksi käytin tietokonetta ja puhelinta. Työpaikan tietokoneella käytin terveysporttia ja muita sivustoja johon tarvii käyttöoikeuden.

Mielestäni projekti oli ihan mukava ja helpotti paljon työssäoppimisessa oloa :) suosittelen kaikkia kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti